Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Doe mee!

Nog niet geregistreerd? KLIK HIER
Daarna kan je hieronder inloggen en zelf recepten toevoegen.



Na inloggen kun je op -recept toevoegen- klikken.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Pasta Majolasoep
Gemaakt door Kees Overhaaf, donderdag 03 december 2009
Gevulde maaltijd soep
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Goed te doen
Gerecht
Soepen
Bereidingstijd
langer dan 2 uur
Belangrijkste Ingrediënt
Bonen
Macaroni
Spek(lappen/reepjes/blokjes)
Hoeveel
minstens 8 borden
  • Grote pan ( naar behoefte ),
  • 4 speklappen en ½ pond poulet,
  • 4 grote uien,
  • tomatenpuree  1 of 2 blikjes,
  • 1 of 2 blikken bruine bonen,
  • half zakje macaroni,
  • Bouillon blokjes (naar smaak),
  • aromat voor het op smaak brengen.
Werkwijze voor dit gerecht
  1. vlees paar uur laten trekken in veel water, daarna het vlees klein snijden.
  2. dan uien glazig fruiten en toevoegen
  3. tomatenpuree en bruine bonen erbij,
  4. half zakje macaroni er in,
  5. samen met de bouillon blokjes.

Nu nog een kwartier zachtjes laten koken totdat de macaroni gaar is.
Opdienen met brood,
Smakelijk!

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 73 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...