Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Rauwe andijviesalade
Gemaakt door Astrid Backx, woensdag 05 mei 2010

Andijvie volgens het Voedingcentrum

Voedingswaarde per 100 gram:

  • Kcal: rauw 5, gekookt 10
  • Vitamine C: rauw 3 mg, gekookt 0 mg
  • IJzer: rauw 0,9 mg, gekookt 0,6 mg
  • Vezel: rauw 2,2 gram, gekookt 4,5 gram
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Hollands/Belgisch
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
(Maaltijd) Salade
Koude voorgerechten
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Andijvie
Hoeveel
3 - 5
  • fijn gesneden andijvie
  • uitgebakken spekreepjes
  • hard gekookt ei(fijn geprakt)
  • brood croutons
  • geroosterde pijnboompitten
  • honing-mosterddressing
Werkwijze voor dit gerecht
  1. Andijvie, spekjes, ei, croutons en pijnboompitten onder elkaar mengen
  2. Dressing erover en klaar!

Smakelijk

 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 277 gasten online

Sabina kookt !