Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Spinazie Boursin Tagliatelle
recipe image
Gemaakt door Jolanda Smeets, dinsdag 20 april 2010
Popeye lust er wel pap van!
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Italiaans
Moeilijkheidsgraad
Heel gemakkelijk
Gerecht
Pasta
Bereidingstijd
0 - 15 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Gehakt
Spinazie
Hoeveel
ongeveer 4 personen
  • 500 gram gehakt,
  • 2 grote uien,
  • 2 teentjes knoflook,
  • peper en zout,
  • pak spinazie à la creme,
  • 1 grote boursin,
  • ketjap
  • en een pak taglatelle.
Werkwijze voor dit gerecht
  1. bak de uien en de knoflook( gesneden) in een grote pan,
  2. rul het gehakt er door heen, met peper en zout op smaak maken.
  3. Als het gaar is afblussen met lekker veel ketjap.
  4. Even lekker laten sudderen.
  5. Dan de boursin erin laten smelten en als laatst de spinazie er bij doen.
  6. Lekker warm laten worden en serveren over heerlijke taglatelle.
Nog wat tips
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 74 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...