Groeiend Kookboek / Wat eet ik? - Recepten en voedings-weetjes.

Uitgelicht Recept

Recepten Feed

Abboneer je op de Recepten RSS-feed van het Groeiend Kookboek
Zoek lekkere recepten !
Recepten laden
Voeg toe aan je Groeiend Kookboek favorieten
Mijn favorieten
E-mail dit recept naar een kennis
Print dit recept
Reviews
Vlinders met spruiten
Gemaakt door Anoniem, donderdag 24 september 2009
Jaja ... doe eens gek en maak pasta met spruitjes. Soms pakken deze rare combi's heel goed uit, maar ik heb mijn twijfels over deze. Houd me op de hoogte.
Ingrediënten
In één oogopslag
Keuken
Anders...
Bereidingswijze
Koken
Moeilijkheidsgraad
Gemiddeld
Gerecht
Groenten
Kip & ander Gevogelte
Pasta
Bereidingstijd
15 - 45 minuten
Belangrijkste Ingrediënt
Spruitjes
Hoeveel
4 personen
  • 300 gr. vlinderpasta 
  • 250 gr. spruiten 
  • 4 gedroogde tomaten
  • 2 gedroogde Spaanse pepers
  • potje roer-om specialita met porchine (Grand Italia)
  • 1 enkele kipfilet
  • flinke teen knoflook
Werkwijze voor dit gerecht
Week de tomaten en de pepers in heet water, voor een kwartier. spruitjes a go go
Spoel af en week weer in heet water.
Kook de schoongemaakte spruiten in 10 min. beetgaar.
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing.
Bak de fijngesneden kipfilet in boter samen met de knoflook.
Voeg de tomaten en pepers, uitgelekt en in zeer dunne reepjes gesneden, toe.
Roer de roer-om saus erdoor en voeg de uitgelekte spruiten toe.
Warm goed door. Roer door de pasta.

Eet smakelijk.
 

Laatste recept

Recepten RSS

Abboneer je op de Recepten_RSS_Feed van het Groeiend Kookboek

Abboneer je hier op de Recepten RSS Feed zodat je ieder nieuw recept ontvangt in je RSS reader.

Op bezoek ...

We hebben 61 gasten online

Sabina kookt !

Moet je kijken wat je dán eet.
  • Sardines uit de oven
    Het boek van Jamie Oliver heet 15 minuten. In een kwartiertje moet je de gerechten die erin staan, kunnen maken. Geef me...
  • Snelle pizza van spelt
    Dat wij nou proberen om een tijdje wat minder vlees te eten, hoeft niet te betekenen dat iedereen dat hoeft te doen....
  • Walnoot-pistache-honing-rozencake
    Volgens mij doet eigenlijk iedereen dat: een recept aanpassen aan je eigen smaak en wat er toevallig in je keukenkastje ligt. Dus...
  • Pittige stoofschotel met aubergine
    Twee prachtige aubergines lagen al een tijdje in de groentela. Hun prachtig gestreepte paars-witte velletje vond ik zo imponerend, dat ik niet...